Nederlands
 • Nederlands
 • English
 • Français
 • Deutsch
 • Camping De Roos heeft licentie voor meervoudig gebruik voor alleen doeleinden camping De Roos en niet voor derden.

  Comfortabel verblijf in volledig uitgeruste chalets

  Verblijf in alle rust in mooi vakantiehuis, gelegen op camping Huttopia De Roos. Deze accommodaties zijn volledig ingericht en hebben alles wat u nodig heeft: slaapkamers met comfortabele bedden, keuken, woonkamer, badkamer … Verschillende maten chalets en verschillende comfortniveaus zijn beschikbaar om aan ieders behoeften te voldoen!

  > Zie de inventaris van de huisjes

  Veel optionele voorzieningen:
  Lakens en handdoeken
  Eindschoonmaak, etc.

  Doornroosje (cat A)
  42 m² – 4 pers.

  Een schattig houten huisje voor 4 personen !

  Voorzien van 2 slaapkamers (1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee éénpersoonsbedden), een open keuken naar de woonkamer met gaskachel, een badkamer en een echte tuin.

  Heideroosje (cat A)
  42 m² – 4 pers.

  Een mooi houten chalet, net als bij u thuis!

  2 grote slaapkamers (1 met een tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed), een open keuken, een ruime en lichte woonkamer en een tuin met terras.

  Klimroos (cat B)
  50 m² – 6 pers.

  Ideaal om er even helemaal uit te zijn!

  Een zeer ruim chalet voor 6 personen, voorzien van 3 aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken die uitkomt op een mooie woonkamer met gaskachel. Geniet van het prachtige terras en de grote tuin, waar de kinderen ongestoord kunnen spelen.

  Egelantier (cat C)
  98 m² – 6 pers.

  Een zeer groot houten chalet, met een gezellige sfeer….

  Op de begane grond: een grote slaapkamer, een mooie woonkamer, een aparte keuken (met vaatwasser), en een badkamer. Op de verdieping bevinden zicht de twee andere slaapkamers. Het pluspunt van deze accommodatie? Zijn grote volume en zijn overdekte veranda van 35 m²!

  Stamroos (cat B)
  48 m² – 5 pers.

  Een houten chalet ideaal voor gezinnen.

  Licht en eigentijds en geschikt voor maximaal 5 personen. Voor uw comfort zijn er 3 aparte slaapkamers, een uitgeruste keuken, een woonkamer met gaskachel en een tuin waar de kids lekker buiten kunnen ravotten.

  Bergroos (cat B)
  60 m² – 5 pers.

  Een mooi roze chalet, ideaal voor grote gezinnen

  Dankzij de 3 aparte slaapkamers, een badkamer en een volledig uitgeruste open keuken naar de ruime woonkamer. Geniet van de grote tuin met uitzicht op de natuur en het prachtige, bosrijke terrein rondom het chalet.